Copyright 2016 - Custom text here

W numerze:

  1. Źródła energii w paszy Katarzyna Łagowska
  2. Wady i zalety DDGS’u Anita Zaworska
  3. Dieta w stadach drobiu o podwyższonej zachorowalności na jelita Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  4. Otwarcie wytwórni premiksów De Heus
  5. Rynek kurcząt „premium” ma przed sobą przyszłość Hubbard
  6. Żywieniowe metody zmniejszenia oddziaływania ferm na środowisko Oliwia Duszyńska-Stolarska
  7. Mycie, dezynfekcja i likwidacja pleśniakowca lśniącego w trakcie zimy Ireneusz Stachowiak
  8. Czynniki wpływające na występowanie wad jaj AgnieszkaWilczek-Jagiełło
  9. Optymalny poziom wilgotności w kurniku Bartosz Korytkowski
  10. Szlak polskiej gęsiny Cargill
  11. Ahemeralne programy świetlne dla kur niosek Alina Rachwał
  12. Walory odżywcze i smakowe mięsa drobiowego oraz możliwości ich kształtowania Anna Wilkanowska
  13. Luxvit Oregano Nowy produkt, polski producent – światowa jakość Wojciech Grudzień
  14. XXVII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PBWPSA Bydgoszcz, 14-16.09.2015 Katarzyna Markowska
  15. Wysoka jakość kształcenia studentów i innowacyjne badania naukowe – głównym wyzwaniem Bioinżynierii Zwierząt UWM w Olsztynie Katarzyna Markowska, Dariusz Minakowski

 

Cena rocznej prenumeraty miesięcznika Hodowca Drobiu wynosi 95 zł.

Wpłaty prosimy kierować na:

Piotr Lisiecki, ul. Wiejska 3, Naglady, 11-036 Gietrzwałd

62 8857 1067 3001 0009 8560 0001

Dla nowych prenumeratorów w prezencie elegancki segregator do archiwizowania czasopism oraz Katalog Firm Drobiarskich.

Zamówienia: kliknij tutaj