Hodowca Bydła 6-7/2021

HB 6 72021 okl

W numerze:

  1. Pastwiskowe żywienie bydła – korzyści i wady Oliwia Duszyńska-Stolarska
  2. Jakość pasz objętościowych jako czynnik obniżający koszty produkcji mleka Józef Krzyżewski
  3. Technologia Shredlage Barbara Wróbel
  4. Deszczowanie Cezary Podsiadło
  5. Organizacja żywienia podczas upałów Agata Karpowicz
  6. Komfort pobierania paszy u krów w oborze wolnostanowiskowej Andrzej Kaczor
  7. Choroba Tyzzera mało znaną chorobą cieląt Zdzisław Gliński
  8. Od 15 kwietnia 2021 roku Euralis i Caussade razem pod nazwą Lidea Katarzyna Markowska
  9. Bezpieczne przechowywanie obornika Przemysław Marek
  10. Angus – historia i charakterystyka rasy Bartosz Szymik
  11. Warto regularnie ważyć zwierzęta i kontrolować przyrosty masy ciała Monika Kopaczel-Radziulewicz
  12. Mleko specjalnego przeznaczenia, cz. 1 Józef Krzyżewski

 

Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz Katalog Firm Paszowych. Raz w roku prezent Kalendarz trójdzielny - 90 zł  TUTAJ