Strefa Drób

Hodowca Drobiu 1/2016

W numerze:

  1. Zakłócenia w międzynarodowym handlu drobiem Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  2. Rynek drobiowy w Polsce na tle UE za: AVEC, GUS (2015)
  3. Wpływ interakcji składników pokarmowych na wykorzystanie aminokwasów przez drób Alina Rachwał
  4. Preparaty stosowane na ściółkę w celu poprawy jej jakości Bartosz Korytkowski
  5. Zastosowanie osiągnięć biotechnologii morskiej w hodowli zwierząt Anna Rogowska
  6. Taniny fitogeniczne związki bioaktywne Mariusz Pietras, Tadeusz Barowicz
  7. Badania kliniczne drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Jakość mikrobiologiczna mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
  9. Nowy gracz na rynku systemów zarządzania i wyposażenia ferm!!! Tecsisel
  10. Zakaźne zapalenie nosa i tchawicy Bartosz Korytkowski
  11. Ochrona zasobów genetycznych drobiu w Polsce Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz
  12. Fermowy chów bażantów, część 1 Henryk Maciołek, Monika Białek
  13. Międzynarodowe targi hodowlane SPACE 2015

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.