W numerze:
- Zakłócenia w międzynarodowym handlu drobiem Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Rynek drobiowy w Polsce na tle UE za: AVEC, GUS (2015)
- Wpływ interakcji składników pokarmowych na wykorzystanie aminokwasów przez drób Alina Rachwał
- Preparaty stosowane na ściółkę w celu poprawy jej jakości Bartosz Korytkowski
- Zastosowanie osiągnięć biotechnologii morskiej w hodowli zwierząt Anna Rogowska
- Taniny fitogeniczne związki bioaktywne Mariusz Pietras, Tadeusz Barowicz
- Badania kliniczne drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Jakość mikrobiologiczna mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
- Nowy gracz na rynku systemów zarządzania i wyposażenia ferm!!! Tecsisel
- Zakaźne zapalenie nosa i tchawicy Bartosz Korytkowski
- Ochrona zasobów genetycznych drobiu w Polsce Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz
- Fermowy chów bażantów, część 1 Henryk Maciołek, Monika Białek
- Międzynarodowe targi hodowlane SPACE 2015
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ