Strefa Drób

Hodowca Drobiu 9/2016

 W numerze:

  1. Określanie płci kurcząt w jaju przed wylęgiem Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  2. Łubiny w mieszankach dla drobiu Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Marcin Hejdysz
  3. Fitogeniczne dodatki paszowe w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
  4. Analiza chemiczna pasz Anita Zaworska
  5. Witaminy ważny aspekt w żywieniu drobiu Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
  6. Algi w żywieniu kur Teresa Skiba, Magdalena Dymek
  7. Pasza z dodatkiem całego ziarna zbóż w odchowie kurcząt brojlerów na przykładzie doświadczeń duńskich Alina Rachwał
  8. Najczęściej popełniane błędy podczas antybiotykoterapii Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  9. Zootechniczne metody zmniejszenia oddziaływania ferm na środowisko Bartosz Korytkowski
  10. Procedury dezynfekcyjne stosowane w hodowli drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  11. Chów drobiu w kurnikach z dostępem do wybiegu Marcin Różewicz
  12. Pakowanie mięsa i przetworów drobiowych Justyna Sokół

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy