Hodowca Drobiu 10/2016

 W numerze:

  1. Co warto wiedzieć o antyoksydantach? Anna Wilkanowska
  2. Flawonoidy jako fitogeniczne związki bioaktywne Justyna Sokół
  3. Lepszy dobrostan drobiu oraz zadbane środowisko dzięki BIOSTRONG® 510 Leopold Jungbauer
  4. Kwas masłowy i maślan sodu w żywieniu drobiu Katarzyna Jankowska
  5. Tradycja i nowoczesność od 15 lat łączą Cargill i GPR Bakss AW/SG
  6. Wpływ wybranych czynników żywieniowych na mineralizację układu kostno-szkieletowego drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  7. Stany zapalne stawów u drobiu Bartosz Korytkowski
  8. Jakość jaj od kur niosek utrzymywanych z dostępem do wybiegów Marcin Różewicz
  9. Najnowocześniejsza Wytwórnia Pasz w Polsce otwarta!! Inwestycja kosztowała 118 milionów złotych PZZ Wałcz
  10. Branża drobiarska na Podkarpaciu integruje siły Res-Drob
  11. Na co zwrócić uwagę podając szczepionki w wodzie pitnej? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  12. Uwaga na ptasią grypę! Maciej Kucharski
  13. XI Ogólnopolski Festiwal Pasztetników i Potraw z Gęsi Stanisław Wężyk, Bogdan Ogrodowski
  14. XXVIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie POWPSA Nauka praktyce – praktyka nauce Katarzyna Markowska
  15. Następstwa nadmiaru azotanów w organizmie kur Alina Rachwał
  16. Dni otwarte Tecsisel Piotr Lisiecki
  17. 25 lat CEDROB S.A. Piotr Lisiecki

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ