Strefa Drób

Specyfikacja zagrożeń zdrowotnych na łańcuchu produkcji drobiarskiej

Oliwia Duszyńska-Stolarska

Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy

 

Jednym z zadań Parlamentu Europejskiego jest polepszenie stanu zdrowia społeczeństw tworzących wspólnotę Unii. Osiągniecie tego celu nie jest możliwe bez dystrybucji żywności bezpiecznej. O bezpieczeństwie żywności traktuje szereg ustaw, których przestrzeganie na wszystkich etapach produkcji jest obowiązkiem. Poszerzanie wiedzy odnośnie specyfiki zagrożeń pozwoli na ich efektywniejszą eliminację.

Dostęp do wszystkich artykułów archiwalnych znajdujących się na naszym portalu jest możliwy po wykupieniu prenumeraty czasopisma.

Zaloguj się, aby zobaczyć.

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.