Hodowca Drobiu 12/2016

W numerze:

  1. Substancje antyodżywcze w paszach problem dla zwierząt monogastrycznych Anita Zaworska
  2. Muszle morskie jako dodatkowe organiczne źródło wapnia Kompasz
  3. Niekorzystny wpływ zjełczałych tłuszczów dla drobiu Wojciech Grudzień
  4. Witamina C (kwas L-askorbinowy) diabeł tkwi w szczegółach Katarzyna Jankowska
  5. Rozwiązywanie problemów na fermie przy użyciu preparatów ziołowych Bartosz Korytkowski
  6. Aminokwasy rozgałęzione w żywieniu brojlerów Evonik
  7. Ile urzędników powinno kontrolować bezpieczeństwo żywności – pięć czy jeden? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  8. Skuteczność dezynfekcji w warunkach niskich temperatur zimowych miesięcy Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  9. Współpraca Cargill i Res-Drob szybko się rozwija
  10. Wagi automatyczne na fermach Sylwia Łojewska, Dorota Witkowska
  11. Nowy fitogeniczny dodatek paszowy poprawiający zdrowotność ptaków Katarzyna Sartowska
  12. Stres socjalny u kur niosek Marcin Różewicz
  13. Walory mięsa kapłonów Anna Wilkanowska
  14. Dlaczego ściółka musi być dobrej jakości? Antonina Wysocka
  15. Drobiarstwo łączy pokolenia Hubbard Polska
  16. Centralne Targi Rolnicze – impreza dla rolników i przedsiębiorców Katarzyna Markowska

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ