Hodowca Drobiu 8/2017

W numerze:

  1. Fizjologiczne podstawy procesów trawienia Oliwia Duszyńska-Stolarska
  2. Brudna woda jako czynnik immunosupresyjny Bartosz Korytkowski
  3. Wędrówki dzikich ptaków i wynikające z tego zagrożenia dla zdrowia ludzi i drobiu hodowlanego Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  4. Sposoby zagospodarowania padłych ptaków Justyna Sokół
  5. Niektóre aspekty lęgu jaj Alina Rachwał
  6. Wyróżniki oceny jakości mięsa o przeznaczeniu kulinarnym Oliwia Duszyńska-Stolarska
  7. Bażanty ozdobne cz. I. Przegląd barwnych kuraków Joanna Kuźniacka, Jakub Biesek
  8. Realizacja Krajowego programu zwalczania salmonelli w stadach niosek w 2016 roku
  9. XXI Sympozjum Drobiarskie Zakopane 2017 Piotr Lisiecki

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ