Hodowca Drobiu 9/2018

HD 9.2018 okl

W numerze:

  1. Antyżywieniowe działanie NSP Anna Wilkanowska
  2. Bioaktywne związki ostre pochodzące z papryki i pieprzu czarnego - ich rola w żywieniu drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  3. Muszle morskie jako dodatkowe organiczne źródło wapnia i nie tylko Kompasz
  4. Węgiel drzewny to cudowny proszek Teresa Majewska
  5. Lepsza strawność to wyższa opłacalność produkcji Jarosław Iwaniuk
  6. Projektowanie jaj Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  7. Mikrobiom układu pokarmowego Maciej Kucharski
  8. Zwalczanie wektorów chorób w kurniku. Szkodniki ferm kurzych - metody zwalczania Jakub Biesek
  9. Ptaszyniec - o jeden krok przed wrogiem Bartosz Korytkowski
  10. Logistyka transportu ptaków rzeźnych Oliwia Duszyńska-Stolarska
  11. Lidia i Henryk Malec - 25 lat działalności. 10 posiedzenie Zarządu PTZ w Dębówku Piotr Lisiecki
  12. Kapłon czy kogut? Wartość kastrowanego ptaka Jakub Biesek
  13. Podwyższenie iości jaj wylęgowych Alina Rachwał
  14. Pora na II edycję Agro Days. Dni Hodowcy De Heus

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ