Strefa Drób

Hodowca Drobiu 2/2019

HD 2.2019 okl

W numerze:

  1. Wolno rosnące brojlery Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  2. Ograniczenie antybiotyków w produkcji drobiarskiej  największe wyzwanie 2019 roku Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  3. Soja w żywieniu drobiu możliwości uprawy w kraju Maciej Kucharski
  4. Mangan a wytrzymałość kości Bartosz Korytkowski
  5. Produkcja kaczek w Polsce Anna Wilkanowska
  6. Wpływ biobezpieczeństwa na jakość żywieniową mięsa i jaj Oliwia Duszyńska-Stolarska
  7. Produkcja drobiarska a ochrona środowiska Joanna Marć-Pieńkowska
  8. Roxell wprowadza na rynek największe karmidło miskowe dla indyków ciężkich Roxell
  9. Druga edycja Agro Days za nami DeHeus

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.