Strefa Drób

Hodowca Drobiu 7/2020

HD 7.2020 okl

W numerze:

  1. Zabiegi uszlachetniające poprawiające wartość paszową nasion bobowatych Marcin Różewicz
  2. Enzymy paszowe i bakteryjne wspomagają proces trawienia Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  3. Chów kur nieśnych w kryzysie Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  4. GORĄCY TEMAT: Jak nie tracić w czasie upałów? Vetlines
  5. Jak osiągać efektywność terapii lekami podawanymi w wodzie do picia? Część IV – czynniki ryzyka powstania biofilmu, negatywne skutki jego rozwoju w systemie pojenia oraz jak temu zapobiegać? lek. wet. Ad Bakx
  6. Aktualne wymagania względem surowców pochodzenia drobiowego Sebastian Wlaźlak, Jakub Biesek, Mirosław Banaszak
  7. Produkty regionalne i tradycyjne Teresa Skiba
  8. Zabieg kapłonowania kogutów i jakość mięsa kapłonów Bartosz Korytkowski
  9. Warunki środowiskowe i żywienie kaczek Zbigniew Sztramkowski

 

Kup ten numer - 9.50 zł  TUTAJ

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy