Strefa Drób

Hodowca Drobiu 3/2014


W numerze:

  1. Czy wzrost produkcji drobiu i jaj na Ukrainie zagraża polskiemu drobiarstwu? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  2. Fizjologiczna i żywieniowa rola witamin Oliwia Duszyńska-Stolarska
  3. Lojalni zyskują więcej Łukasz Pączkowski
  4. Zioła jako skuteczne narzędzie w kontroli kokcydiozy Anna Arczewska-Włosek, Sylwester Świątkiewicz
  5. Wpływ wapnia na nieśność kur Alina Rachwał
  6. Polskie odmiany łubinu wąskolistnego oraz ich wartość pokarmowa Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  7. Co martwi, a co cieszy hodowców drobiu wodnego? Cargill Poland
  8. Walory mięsa drobiu wodnego Anna Wilkanowska
  9. Oddziaływanie produkcji drobiarskiej na środowisko Bartosz Korytkowski
  10. Przepis na udaną konferencję szkoleniową – Osada Karbówka 20/21 luty 2014, NUTRIAD Polska Piotr Lisiecki
  11. Energooszczędność w budynkach do hodowli drobiu Recticel Izolacje

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy