Strefa Drób

Mięso kacze mała popularność, ogromne walory!

W ostatnich latach konsumenci zaczęli zwracać coraz większą uwagę na jakość spożywanej żywności, a co za tym idzie na jakość mięsa, stanowiącego istotny element codziennej diety każdego człowieka. Spożycie mięsa i jego przetworów oraz podrobów obejmuje ponad 9% ogólnej masy spożywanej żywności, co plasuje je na szóstym miejscu zaraz po ziemniakach, warzywach, owocach, pieczywie i mleku. Na szczególną uwagę zasługuje mięso drobiowe, zajmujące ważne miejsce wśród różnych gatunków mięsa.

 

 

Zaloguj się, aby zobaczyć.

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.