Hodowca Drobiu 2/2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Rola substancji czynnych w ziołach Katarzyna Jankowska
  2. Właściwa mikroflora przewodu pokarmowego drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  3. Kwasy omega-3 i omega-6 w produkcji drobiu Anna Wilkanowska
  4. Zboża pastewne źródłem energii w paszach dla drobiu Alina Rachwał
  5. Wartość pokarmowa aktualnie uprawianych w Polsce roślin strączkowych Agnieszka Misiura
  6. Ryzyko skarmiania pasz z mikotoksynami Wojciech Grudzień
  7. Jak ubić by nie skrzywdzić? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  8. Cud w Botswanie Jan M.Fijor
  9. Profilaktyka na fermach drobiu Bartosz Korytkowski
  10. Ubój rytualny tradycyjna metoda czy okrutne morderstwo? Robert Nowakowski

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ