Hodowca Drobiu 12/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Uroczyste otwarcie i poświęcenie Wytwórni Pasz w Raciążu Cedrob Pasze
  2. Enzymatyczne dodatki paszowe w żywieniu drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  3. Wpływ obniżonej temperatury na spożycie paszy przez kurczęta brojlery Alina Rachwał
  4. Ograniczenie negatywnego wpływu ferm na środowisko Tomasz Mituniewicz
  5. Optymalne wykorzystanie powierzchni wychowalni kurcząt brojlerów Alina Rachwał
  6. Pierwszy tydzień życia kurcząt brojlerów Wojciech Grudzień
  7. Ograniczanie wilgotności w chowie kurcząt brojlerów Jakub Samborski
  8. Regulacja procesów metabolicznych u drobiu Anna Wilkanowska
  9. II Seminarium Branżowe Oddziału Żywienia Zwierząt Brenntag Polska Brenntag Polska
  10. Rok po wdrożeniu dyrektywy 99/74/EC Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  11. Od jakich kur pochodzą te jaja? Czyli sekrety produkcji jaj od zielononóżki kuropatwianej Przemysław Wieczorek
  12. Otwarcie nowej instalacji Fienhage Piotr Lisiecki
  13. Automatyzacja procesów lęgu – rosnący popyt na innowacje Pasreform
  14. "Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy". Laboratorium analiz zagrożeń biologicznych UWM Olsztyn
  15. Wybór sposobu ogrzewania i jego wpływ na hodowlę drobiu Gizex Technika Ciepłownicza
  16. Andrzejki Drobiarskie 2012 Konrad Sieńko

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ