Hodowca Drobiu 9/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Masy ciała kur nieśnych jako kluczowy parametr w zarządzaniu stadem produkcyjnym Marcin Tunkiewicz, Robert Burek
  2. Inwestuj świadomie Wybieraj nowoczesne technologie Magdalena Kędziorska
  3. Żywieniowe metody integralności jelit u drobiu Anna Wilkanowska
  4. Zapotrzebowanie na niezbędne aminokwasy kurcząt brojlerów Bartosz Korytkowski
  5. Zakwaszacze w żywieniu drobiu i nie tylko... Wojciech Grudzień
  6. Monitoring zdrowia w stadach kurcząt brojlerów Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  7. Pleśniakowiec lśniący Ważny szkodnik polskich ferm Henryka Korytkowska
  8. Jakość skorup w zależności od systemu utrzymania kur Lidia Lewko
  9. Kontrowersyjne kurczaki Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  10. Jako pierwsi w Polsce publikujemy zdjęcia systemu Colony MB! Piotr Lisiecki
  11. Przygotowanie kurników na zimę Alina Rachwał
  12. Święto Gęsi Iławskie Stowarzyszenie Producentów Gęsi
  13. Tadeusz Misiewicz o hodowli drobiu Jan Wnęk
  14. Jakość wiedzy... Robert Nowakowski

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ