Strefa Drób

Hodowca Drobiu 4/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Jakość skorup w zależności od systemu utrzymania kur Stanisława Krystianiak
  2. Dlaczego należy stosować chelaty w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
  3. Tłuszcz, a zysk… Wojciech Grudzień
  4. Czy jesteśmy w stanie dogonić świat bez GMO…? Wojciech Grudzień
  5. Ptaszyniec wróg w kurniku Henryka Korytkowska
  6. Czy produkcja drobiarska będzie zrównoważona? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  7. Wentylacja grawitacyjna w małych kurnikach Alina Rachwał
  8. Zgaga czeska Jan M. Fijor

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.