Hodowca Drobiu 2/2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Wynik fermowy nie jest ważny, jest najważniejszy BioPoint
  2. EM probiotyk wymierne korzyści (cz. 2) Inwest-Agro
  3. Profilaktyka kokcydiozy – czy zmienią się przepisy? Anna Wilkanowska
  4. Mikroflora jelitowa u drobiu i jej stymulacja Katarzyna Jankowska
  5. Dodatki ziołowe i ich działanie na przewód pokarmowy drobiu Helena Korytkowska
  6. Tłuszcze paszowe w żywieniu kurcząt rzeźnych w pływ na jakość mięsa Paweł Konieczka
  7. Wzrasta rola DDGS w żywieniu drobiu Mark Clements
  8. Endoksylanaza bakteryjna enzym na każdą paszę Ronny Mombaerts, Barbara Gaethofs, Krzysztof Jankowiak
  9. Wpływ upadków brojerów w okresie ich wychowu na wyniki ekonomiczne Alina Rachwał 
  10. Ekologiczny chów kurcząt rzeźnych Stanisława Krystianiak
  11. Popołudnie z CEDROB-em Piotr Lisiecki
  12. ALLIVET najlepszy na zimową aurę Krystian Korzewski
  13. Ile konsument jest skłonny zapłacić za jajko? Wojciech Grudzień
  14. Problematyka hodowlano-gospodarcza na łamach „Przeglądu Jajczarsko-Drobiarskiego” z 1953 roku Jan Wnęk
  15. Biomax Technologia Przyspieszonego Rozkładu Termofilicznego From Waste to Wealth in Less than a day

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ