W numerze:
- Źródła białka w żywieniu drobiu Joanna Marć-Pieńkowska
- Produkcja drobiarska a pandemia COVID-19 Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Wykorzystanie maślanu wapnia w żywieniu drobiu Damian Konkol, Mariusz Korczyński, Marcin Gumowski
- Odchów kurcząt brojlerów bez antybiotyków Sebastian Wlaźlak
- Stałe nadzorowanie warunków klimatycznych na fermie drobiu Bartosz Korytkowski
- Skorupy jaj – funkcje, tworzenie, jakość, wady… Teresa Skiba
- Wpływ składników odżywczych paszy na produkcję jaj: stabilna jakość skorupek pozwala na wydłużony cykl nieśności Stefan Hirtenlehner
- Mykoplazma u brojlerów strategie zapobiegania Sara Dzik, Tomasz Mituniewicz
- Kaczki „koniem trojańskim” grypy ptaków – trudna sytuacja dla poducentów foie gras Sara Dzik, Tomasz Mituniewicz
- Wydajność rzeźna drobiu wodnego – cz. 2. Kaczki Teresa Skiba
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ