Hodowca Trzody Chlewnej 3-4/2012

HTCH 3 4.2012 okl

W numerze: 

  1. Choroby prosiąt spowodowane nieprawidłowym żywieniem Anita Zaworska
  2. Dlaczego warto korzystać z doradztwa żywieniowego? Paweł Bieliński
  3. Co to jest flushing? Krzysztof Karpiesiuk
  4. Wpływ czynników środowiskowych i żywieniowych  na jakość wieprzowiny Damian Knecht, Leszek Jasiński
  5. Mniej amoniaku, większa zdrowotność Katarzyna Jankowska
  6. Czosnek w żywieniu świń Agnieszka Misiura
  7. Unia Europejska potwierdza bezpieczeństwo i skuteczność fitogenicznych dodatków paszowych Delacon
  8. Dobór komponentów rasowych do krzyżowania towarowego świń Damian Knecht, Leszek Jasiński
  9. Znaczenie inseminacji w hodowli i produkcji trzody chlewnej Wanda Milewska, Paweł Zejer
  10. Cysty jajnikowe przyczyną zaburzeń płodności loch Karol Kotowski
  11. Ile kosztuje własna loszka? Paweł Bieliński
  12. Jak najefektywniej żywić lochy? Robert Burek
  13. Innowacyjna mikrobiogazownia w Studzionce Wolf System
  14. Hala ekspozycyjna JOSKIN TECHNIC CENTER w Trzciance już otwarta! Joskin
  15. Produkty
  16. Producenci świń w Azji zmagają się z europejskimi problemami Stuart Lumb

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ