Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 5-6/2012

HTCH 5 6.2012 okl

W numerze:

  1. Tucz z wykorzystaniem poekstrakcyjnej śruty rzepakowej i żyta Dorota Bugnacka
  2. Fazowe żywienie loch Damian Knecht, Leszek Jasiński
  3. Gliceryna w żywieniu świń Anita Zaworska
  4. Obróbka termiczna nasion rzepaku a jakość ich wytłoków Agnieszka Misiura
  5. Suche i czyste ziarno w silosie Agnieszka Misiura
  6. Czynniki wpływające na jakość mięsa świń Krzysztof Karpiesiuk
  7. Pasożyty zewnętrzne Katarzyna Jankowska
  8. Produkcja prosiąt w Polsce wymaga zmian Aleksander Skoracki
  9. Środowisko a zdrowotność – część I Artur Mazurowski
  10. Żywienie i pielęgnacja loch w okresie podwyższonej temperatury Wanda Milewska
  11. Problem upałów na fermach trzody chlewnej Wojciech Grudzień
  12. Hale firmy Wolf System – różnorodne formy i perfekcyjna realizacja Wolf System Sp. z o.o.
  13. Gdy mleka loch nie wystarczy do wykarmienia wszystkich prosiąt Robert Burek, Maja Janowicz
  14. Zaburzenia występujące w rozrodzie świń Damian Knecht
  15. Listy do redakcji

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.