Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 3-4/2013

HTCH 3 4.2013 okl

W numerze:

  1. Włókno w żywieniu loch Dorota Bugnacka
  2. Enzymy paszowe minimalizują zużycie paszy Rodian Pawłowski
  3. Genetyczna rola w kształtowaniu odporności świń Artur Mazurowski
  4. Żywienie świń na mokro, czyli z czym to się je…? Wojciech Grudzień
  5. Dobór zwierząt do rozrodu - uzyskać efekt heterozji Damian Knecht, Kamil Duziński
  6. Co należy wiedzieć o klasycznym pomorze świń? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  7. Choroby tuczników spowodowane nieprawidłowym żywieniem Anita Zaworska 
  8. Niektóre uwagi dotyczące Koliobakteriozy świń (Calibacteriosis suum) w warunkach intensywnej produkcji Henryk Maciołek, Dorota Łukomska, Ewa Rucińska
  9. Świnie w stylu szwajcarskim Stuart Lumb

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.