Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 5-6/2013

HTCH 5 6.2013 okl

W numerze:

  1. Sterowanie środowiskiem jelit Katarzyna Jankowska
  2. Koncentrat czy premiks…? Oto jest pytanie Wojciech Grudzień
  3. Sztuka odsadzania prosiąt Dorota Bugnacka
  4. Powolny rozwój biogazowni w Polsce. Proces inwestowania w biogazownię rolniczą Magdalena Szwarc, Małgorzata Powałka, Adam Kupczyk
  5. Czego boi się prosię? Anita Zaworska
  6. Czy możliwe jest uwolnienie stada od mykoplazmy? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  7. Wybrane choroby prosiąt Artur Mazurowski
  8. Szczególnie niebezpieczne choroby pasożytnicze świń występujące w środowisku intensywnej produkcji Henryk Maciołek, Ewa Rucińska
  9. Czy drób zastąpi wieprzowinę? Wanda Milewska
  10. Ekologiczne metody chowu trzody chlewnej Damian Knecht, Marcin Sibiński, Kamil Duziński
  11. Projekt Nongwa w Tajlandii Stuart Lumb
  12. Czynniki wpływające na ostateczną jakość wieprzowiny Damian Knecht, Kamil Duziński
  13. Uwaga na nieuczciwych dostawców prosiąt! redakcja
  14. Ponad 45 lat doświadczenia Wolf System
  15. Energooszczędność w chlewni Recticel Insulation
  16. Podwyższenie poziomu higieny na fermach przy zastosowaniu preparatów: INCIPROPWET, INCIPROP FARM, INCIMAXX DES, jako czynnika minimalizującego zagrożenie chorobami Katarzyna Jankowska

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.