Hodowca Trzody Chlewnej 11-12/2015

 W numerze:

  1. Surowce wysokobiałkowe do produkcji pasz dla tuczników Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
  2. Role selenu w produkcji trzody chlewnej Karol Kotowski
  3. Specyfika żywienia knurków Artur Mazurowski
  4. Cynk w żywieniu prosiąt Adam Mirowski
  5. Wielkie święto polskiego biznesu Piotr Lisiecki
  6. Wpływ ziół w żywieniu świń na jakość sensoryczną mięsa Wanda Milewska
  7. Kokcydioza prosiąt Anita Zaworska
  8. Dbaj o czystość powietrza Alltech
  9. Diagnostyka laboratoryjna - niezastąpione narzędzie w zwalczaniu chorób trzody chlewnej Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  10. Średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe jako alternatywa dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu Wouter Naeyaert, Dawid Kołacz
  11. Jajowód. Czy to tylko narząd łączący jajnik z macicą? Henryk Pawlak
  12. Konferencja LIFESTART w Zamku Gniew organizowana przez Trouw Nutrition Trouw Nutrition

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ