Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 3-4/2016

W numerze:

  1. Wpływ ziół na funkcje trawienne i metabolizm zwierząt Rodian Pawłowski
  2. Mieszanki paszowe dla prosiąt Wanda Milewska
  3. Wykorzystanie nasion bobiku w żywieniu świń Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
  4. Bezpieczna Droga z LNB Cargill LNB
  5. Mikroświat na ratunek przed mikotoksynami Małgorzata Horecka
  6. Zaparcia u loch - Problem, którego nie należy bagatelizować Andrzej Bochniak
  7. Fosforany i mleczany w przemyśle mięsnym Henryk Maciołek
  8. Magazynowanie i zagospodarowanie gnojowicy w produkcji trzody chlewnej Michał Boćkowski, Marek Gaworski
  9. Wirusowe choroby świń ważne ze względu na ekonomię i zachowanie zdrowia publicznego Andrzej Bochniak
  10. Dzikie świnie Azji i Afryki, cz. 1 Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
  11. Stopień marmurkowatości mięsa wieprzowego a preferencje konsumentów Anna Wilkanowska
  12. Kolejna udana FERMA w Łodzi redakcja

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.