Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 5-6/2018

HTCH 5 6.2018 okl

W numerze:

  1. Bezantybiotykowy chów świń Elwira Fiedorowicz-Szatkowska
  2. Otwarcie nowej linii produkcyjnej w zakładzie w Płośnicy www.agrifirm.com
  3. Łubiny w żywieniu prosiąt i loch Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  4. Najczęstsze błędy w bilansowaniu i przygotowaniu mieszanek pełnoporcjowych Dorota Bugnacka
  5. Jak podawać preparaty mlekozastępcze prosiętom Robert Burek
  6. Nanosrebro w produkcji trzody chlewnej - zastosowanie i zagrożenia Anna Wilkanowska
  7. Innowacyjny wzmacniacz smaku stymuluje spożywanie paszy przez prosięta na wczesnym etapie rozwoju M. Clément Soulet
  8. Bioasekuracja - obowiązek każdego hodowcy trzody chlewnej Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  9. Objawy chorobowe u świń w chorobie ASF Katarzyna Pietrzkiewicz
  10. Czynniki niezakaźne warunkujące efektywność rozrodczą świń Karol Kotowski
  11. Innowacyjne metody zagospodarowania gnojownicy - biogazownie rolnicze Przemysław Marek
  12. Wady genetyczne świń Marek Babicz, Marcin Bany
  13. Energooszczędność w chlewni dzięki płynom RECTICEL M. Clément Soulet
  14. Dni nauki trzody chlewnej Philippe Calier
  15. Szkoła Rolfarmu "Trzoda Chlewna - zagrożenia, szanse i perspektywy..." Elwira Fiedorowicz-Szatkowska

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.