Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 3-4/2014

W numerze:

  1. Bioaktywne dodatki żywieniowe Artur Mazurowski
  2. W jaki sposób upewnię się, że wybiorę odpowiedni dodatek paszowy? Marie-Laurence Le Ray
  3. Żyto w żywieniu świń Anita Zaworska
  4. Przepis na udaną konferencję szkoleniową – Osada Karbówko 20/21 luty 2014, NUTRIAD Polska Piotr Lisiecki
  5. Rzepak w żywieniu świń Katarzyna Jankowska
  6. Strączkowe – wykorzystanie w żywieniu świń Agnieszka Misiura, Tomasz Misiura
  7. Optymalny potencjał rozrodczy loszek i loch Marek Babicz, Marcin Hałabis
  8. Actinobacillus pleuropneumoniae (App) – „mała” bakteria generująca duże straty Andrzej Bochniak i współpracownicy
  9. Zmiana upodobań konsumenckich o których powinien wiedzieć producent trzody chlewnej Damian Knecht, Kamil Duziński
  10. Złotnicka biała i złotnicka pstra – alternatywa w produkcji świń dla małych gospodarstw Paweł Gajewczyk

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.