Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 1-2/2014

 W numerze:

  1. Wpływ stresu na zdrowotność i produkcyjność świń Anita Zaworska
  2. Osuszanie ściółki metodą na utrzymanie właściwej higieny ferm trzody chlewnej Andrzej Bochniak i współpracownicy
  3. Możliwość poprawy efektywności produkcji prosiąt na skutek zmodyfikowanego żywienia loch z wykorzystaniem owoców krzaczastej dyni pastewnej Paweł Gajewczyk, Paweł Jagodzik
  4. Środowisko loch a śmiertelność prosiąt Henryk Maciołek, Monika Białek
  5. Koncentrat płynnej maltozy - EMAL w żywieniu prosiąt Bio Plus
  6. Metody biotechnologii rozrodu wykorzystywane w produkcji trzody chlewnej Rodian Pawłowski
  7. MMA przyczyny i zapobieganie Wanda Milewska
  8. Najbardziej kapryśna gałąź produkcji zwierzęcej Henryk Pawlak
  9. Znaczenie polimorfizmu genetycznego w hodowli świń Artur Mazurowski
  10. Choroby wirusowe, które wpływają na opłacalność produkcji Damian Knecht, Anna Jankowska-Mąkosa, Kamil Duziński
  11. 5 urodziny Biomin Polska Piotr Lisiecki

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.