Strefa Indyk

Indyk Polski 45 (4/2013)

IP45 4.2013 okl

W numerze:

  1. Czy rośliny strączkowe uprawiane na terenie kraju mogą stać się alternatywą dla drogiej soi? Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  2. Czynniki wpływające na skład flory bakteryjnej jelit Oliwia Duszynska-Stolarska
  3. Jakość piskląt do odchowu Bartosz Korytkowski
  4. Suszony wywar kukurydziany Anita Zaworska
  5. Stymulacja odporności u ptaków Anna Wilkanowska
  6. Przyczyny biegunek u indyków Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  7. Metale ciężkie w mięsie drobiowym Wojciech Grudzień
  8. Umięśnienie i otłuszczenie tuszek Anna Wilkanowska
  9. Skuteczna dezynfekcja w zwalczaniu Salmonelli Robert Nowakowski
  10. Konferencja żywieniowa firmy Grelavi S.A. Przemysław Wieczorek
  11. Święto Indyka nie dla hodowców? Katarzyna Markowska
  12. Bezpieczna żywność a interes hodowcy Katarzyna Markowska
  13. Sympozjum Hybrid Turkeys Węgry 2013 Katarzyna Markowska
  14. Biomin - światowa czołówka postępu z Austrii Piotr Lisiecki

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy