Strefa Indyk

Indyk Polski 43 (2/2013)

IP43 2.2013 okl

W numerze:

  1. Poprawa opieki zdrowotnej nad stadami indyków jest możliwa! Joanna Nerc
  2. WODA Kluczowy element zdrowotności stada i opłacalności produkcji indyczej Grelavi
  3. Rola substancji czynnych w ziołach Katarzyna Jankowska
  4. Mikotoksyny skutki zatruć u drobiu Anna Wilkanowska
  5. Dlaczego i kiedy warto stosować antyoksydanty w żywieniu drobiu? Katarzyna Ognik, Iwona Sembratowicz, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
  6. Pierwsze dni po wstawieniu …początek cyklu produkcyjnego decyduje o jego końcu… Bartosz Korytkowski
  7. Sposób na zakażenia beztlenowcowe Albert Nakielski
  8. Histomonadoza („czarna główka”) indyków Henryk Maciołek, Ewelina Rucińska
  9. Pleśniakowiec szkodnik polskich ferm Anita Zaworska
  10. Wpływ wysokiej temperatury na zdrowotność indyków Oliwia Duszyńska-Stolarska
  11. Kulawki u indyków wiele przyczyn, jeden skutek Wojciech Grudzień
  12. Dlaczego warto jeść mięso z indyków? Anna Wilkanowska
  13. 15-lecie Wylęgarni Indyków Nord-Pol Hatchery Gerczak oraz otwarcie pierwszej fermy reprodukcyjnej Katarzyna Markowska
  14. Komu potrzebny jest certyfikat QAFP? Katarzyna Markowska, Tadeusz Niesiobędzki
  15. Od pomysłu aż po dach Athena Art.

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.