Indyk Polski 42 (1/2013)

IP42 1.2013 okl

W numerze:

  1. Grelavi S.A. światowa firma z rodzinnymi tradycjami Katarzyna Markowska
  2. Czynniki wpływające na wartość konsumpcyjną mięsa indyczego Alina Rachwał
  3. Efektywność stosowania pasz sypkich i granulowanych w żywieniu indyków rzeźnych Wojciech Grudzień
  4. Fitogenne dodatki paszowe jako skuteczne stymulatory wzrostu Agnieszka Misiura
  5. Kupujesz - Zyskujesz - Oszczędzasz Łukasz Pączkowski
  6. Strączkowe w żywieniu indyków Agnieszka Misiura
  7. Natłuszczanie pasz dla indyków Joanna Marć-Pieńkowska
  8. Ściółka jako element zagrożenia epizootycznego Tomasz Mituniewicz
  9. Zanieczyszczenie powietrza wewnątrz indycznika Bartosz Korytkowski
  10. Najlepsze warunki do odchowu ptaków Anna Wilkanowska
  11. Otwarcie nowoczesnego kurnika do tuczu indyków Big Dutchman
  12. Aktualny stan produkcji indyków na świecie Anna Wilkanowska
  13. Produkcja indyków w Polsce w 2012 r. Marian Biegański
  14. Choroba zielonych mięśni u indyków Katarzyna Jankowska
  15. Kształtowanie się odporności u indyków Anna Wilkanowska
  16. Wybrane choroby układu pokarmowego u indyków Oliwia Duszyńska-Stolarska

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł  TUTAJ