Indyk Polski 67 (2/2019)

IP67 2.2019 okl

 W numerze:

  1. Grelavi S.A. otwiera fermę drobiu stad rodzicielskich Piotr Lisiecki 
  2. Regionalizacja produkcji mięsa na świecie, ze szczególnym uwzględnieniem drobiu i indyków Tomasz Rokicki
  3. Handel zagraniczny produktami indyczymi w latach 2017-2018 Dorota Pasińska
  4. Mangan w produkcji indyków Anna Wilkanowska
  5. Rodzaje naturalnych substancji aktywnych w profilaktyce zdrowia stad drobiu Katarzyna Jankowska
  6. Pokrzywa zwyczajna i Krwawnik pospolity w żywieniu indyków rzeźnych Krzysztof Damaziak, Brygida Kruzińska
  7. Probiotyki, jako narzędzie do stabilizacji mikrobiomu jelit Maciej Bochenek
  8. Jakość mięsa drobiowego 3 Paneuropejskie Seminarium Drobiowe ZINPRO Katarzyna Markowska
  9. Zdrowe jelito – synonim wydajności, cz. II Iwona Stolarska
  10. Mikotoksykozy Bartosz Korytkowski
  11. Choroby wirusowe indyków Katarzyna Domańska-Blicharz
  12. Metody walki z pleśniakowcem lśniącym Bartosz Korytkowski
  13. Najczęściej występujące błędy w odchowie indyków Maciej Kucharski

Kup ten numer - 15 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł  TUTAJ