Strefa Indyk

Owady w żywieniu drobiu i innych gatunków zwierząt

Joanna Kisielewska, Michał Dąbrowski, Tadeusz Bakuła; Katedra Prewencji Weterynaryjnej i Higieny Pasz, Wydział Medycyny Weterynaryjnej, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

 

Obecnie liczba ludności na świecie systematycznie się zwiększa, a według prognoz w 2050 roku może osiągnąć 9 miliardów. Stwarza to potrzebę wprowadzenia zrównoważonej produkcji żywności, aby sprostać rosnącemu zapotrzebowaniu na produkty żywnościowe w nadchodzących latach.

Zaloguj się, aby zobaczyć.

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.