Strefa Indyk

20 lat minęło… Wywiad z właścicielami Firmy Ekpols Sp. z o.o. Markiem i Fryderykiem Szymaniakami

Ekpols


W tym roku świętują Panowie 20-⁠lecie pracy pod szyldem Ekpols Sp. z o.o. Jubileusz budzi wspomnienia – momentu, gdy pomysł narodził się i gdy marzenie stało się rzeczywistością. Jak dziś wspominają Państwo tamten czas?

Dwie dekady to czas wytężonej pracy, podczas której stawialiśmy sobie wiele ambitnych celów. Podejmując decyzję o przetwórstwie mięsa indyczego nie przypuszczaliśmy, że tak doskonale wpiszemy się w panujący obecnie na rynku trend zdrowego odżywiania. Produkty, które oferowaliśmy szybko znalazły uznanie wśród lokalnych odbiorców co skłoniło nas do rozszerzenia dystrybucji na rynek zagraniczny. Rosnący popyt wymagał dostosowania naszych mocy produkcyjnych oraz floty transportowej. Dziś nasza Firma zajmuje znaczącą pozycję na rynku producentów i dystrybutorów mięsa indyczego. Jesteśmy dumni widząc jak wiele osiągnęliśmy przez ostatnie 20 lat.

Zaloguj się, aby zobaczyć.

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.