Copyright 2017

 

 

 

W numerze:

 1.Wrzesień 2013 Szkoła Zakiszania Kukurydzy AdiFeed

2.Polskie rasy bydła rodzimego bydło białogrzbiete Henryk Pawlak

3.Otwarcie Fabryki Systemów Żywieniowych w Dobrym Mieście 

4.Monitorowanie pozostałości substancji hamujących w mleku surowym do skupu Dariusz S. Minakowski, Włodzimierz Cichosz

5.Kukurydza ziarnowa i kiszonkowa w krajach UE i na świecie Witold Podkówka

6.Ochrona wątroby i nerek przed mykotoksynami Agnieszka Wilczek-Jagiełło

7.Czy można odpajać cielęta raz dziennie? Paweł Górka

8.Dzień Bydła Simentalskiego 6.11.2013 r. MODR Oddział Poświętne w Płońsku Dariusz S. Minakowski

9.System bezpieczeństwa żywności musi być wzmocniony!

10.Alternatywne wykorzystanie kiszonek Witold Podkówka

11.Przerostowe zapalenie skóry szpary międzyracicowej Paweł Stefański, Barbara Stefańska

 

 

Cena rocznej prenumeraty miesięcznika Hodowca Bydła: 90 zł

Wpłaty prosimy kierować na:

Pro Agricola Sp. z o.o., ul. Puławska 39 lok. 30, 02-508 Warszawa

10 8857 1067 3001 0009 8179 0001

Dla nowych prenumetorów Hodowcy Bydła w prezencie: segregator do archiwizowania czasopism oraz Suplement: Jak zabić własną krowę?

Zamówienia: kliknij tutaj