• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2020

HB 1.2020 okl

W numerze:

  1. Użytki zielone w Polsce –stan obecny, możliwości wykorzystania, produkcyjność Stefan Grzegorczyk
  2. Renowacja trwałych użytków zielonych – ważny czynnik wpływający na ichproduktywność Kazimierz Grabowski
  3. Kukurydza – czynniki decydujące o wielkościi jakości zebranego plonu Sylwiana Nowicka, Hubert Waligóra
  4. Tendencje żywieniowe krów wysokomlecznychw okresie zasuszenia Oliwia Duszyńska-Stolarska
  5. Włókno fizycznie efektywnew dawkach dla krów Józef Krzyżewski
  6. Mniej znanemikotoksykozy bydła Zdzisław Gliński
  7. Proekologiczne systemy wychowu jałówek rasmlecznych Krzysztof Bilik
  8. Sprzedaż bydła WBC OSI Poland Foodworks
  9. Automatyczne żywienie bydła– czy to się opłaca? Kamil Siatka
  10. Jak poprawić mikroklimatw starej oborze? Przemysław Marek
  11. Zwalczanie IBR / IPVw stadach bydła Agnieszka Wilczek-Jagiełło

 

Kup ten numer - 9.50 zł  tutaj

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł  tutaj 

 

 

 

ARCHIWUM

f t g