Copyright 2019

HB 2.2019 okl

W numerze:

  1. Czynniki modyfikujące produktywność użytków zielonych Stefan Grzegorczyk
  2. Nawożenie i racjonalne użytkowanie pastwiska Barbara Wróbel
  3. Wapowanie uzytków zielonych Barbara Wróbel
  4. Kiszonki z roślin alternatywnych do kukurydzy Józef Krzyżewski
  5. Rynek wołowiny w Polsce Anna Wilkanowska
  6. Dostęp do stołu paszowego - ważnym elementem dobrostanu żywieniowego Michał Boćkowski
  7. Najlepsze żywienie krów wóz paszowy samojezdny Ryszard Kujawiak
  8. Witaminy lipofilne Katarzyna Jankowska
  9. Ekologia w produkcji mleka Ewa Januś, Piotr Stanek, Paweł Żółkiewski
  10. Czynniki wpływające na łatwość wycieleń Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  11. Użycie preparatów hormonalnych w stadzie krów - co warto wiedzieć? Alicja Kowalczyk
  12. Chów bydła - technologie sprzyjające ochronie środowiska Przemysław Marek

 

 

 

 

ARCHIWUM