Copyright 2018

HB 12.2018 okl

W numerze:

  1. Wpływ czynników środowiskowych na jakość siary Oliwia Duszyńska-Stolarska
  2. Profilaktyka przeciwbiegunkowa u cieląt Józef Krzyżewski
  3. Kontrola inbredu Kamil Siatka
  4. Mleko jako żywność funkcjonalna Iwona Radkowska, Adam Radkowski
  5. Trudny sezon należał jednak do kukurydzy Dariusz S. Minakowski
  6. Obornik a gnojowica metody zagospodarowania Michał Boćkowski
  7. Międzynarodowe targi hodowlane SPACE 2018
  8. Formy wsparcia dla producentów bydła mlecznego i mięsnego Anna Wilkanowska
  9. Profilaktyka chorób zakaźnych bydła Maciej Adamski, Marta Kaliciak
  10. Zagrożenie zdrowia bydła w XXI wieku. Antybiotykooporność, zaburzenie mikrobiomu, mikotoksykozy Zdzisław Gliński

 

 

 

 

ARCHIWUM