HD 12.2017 okl

W numerze:

  1. W trosce o efektywne wykorzystanie paszy Alina Rachwał
  2. Efektywność stosowania pasz ekologicznych w produkcji brojlerów Anna Wilkanowska
  3. Przyczyny, konsekwencje i zapobieganie zjawisku mokrej ściółki Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  4. Ograniczenie stosowania antybiotyków w produkcji zwierzęcej bez spadku opłacalności jest w zasięgu ręki
  5. Oleje paszowe od Mint Group. Rozmowa z Bogdanem Gałkiem
  6. X-Treck sytem przyszłości czy wielki bubel? Adam Gapiński
  7. Selekcja genomowa u drobiu Maciej Kucharski
  8. Nowoczesna produkcja jaj konsumpcyjnych od A do Z, czyli hodowla ściółkowa nie taka straszna Marcin Lebok
  9. Utrwalenie mięsa drobiowego metodami chemicznymi i biologicznymi Oliwia Duszyńska-Stolarska
  10. Wady mięsa drobiowego Bartosz Korytkowski

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ