Copyright 2017

 

W numerze:

  1. Doskonałość drożdży piwnych firmy Leiber w żywieniu drobiu Andrzej Sobieraj
  2. Antybiotykooporność – palący problem XXI wieku. Nie rozwiążemy problemów z antybiotykoopornością nakładając ograniczenia tylko na produkcję zwierzęcą Mark Clements
  3. Szczyt UE w sprawie działań przeciwko lekooporności
  4. Pasze objętościowe w żywieniu gęsi Joanna Kucharska-Gaca, Joanna Kuźniacka, Emilia Kowalska
  5. Otwarcie kolejnej woliery Fienhage Fienhage
  6. Jaja ważnym problemem żywnościowym Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  7. Zapobieganie zagrożeniom epizootycznym w hodowli drobiu na głębokiej ściółce Mikołaj Aleksandrowicz
  8. LUXVIT CZOSNEK polski produkt – światowa jakość Wojciech Grudzień
  9. Ogrzewanie ferm drobiu – nagrzewnice wodne Flowair
  10. Wybrane zagadnienia z rozrodu drobiu Henryka Korytkowska
  11. Diagnostyka wirusologiczna chorób drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  12. Odchów fermowy bażantów, część 2 Woliery dla bażantów oraz ich wykorzystanie produkcyjne Henryk Maciołek, Monika Białek
  13. Wartość użytkowa kaczki piżmowej Marcin Różewicz, Katarzyna Łagowska

 

Cena rocznej prenumeraty miesięcznika Hodowca Drobiu wynosi 95 zł.

Wpłaty prosimy kierować na:

Piotr Lisiecki, ul. Wiejska 3, Naglady, 11-036 Gietrzwałd

62 8857 1067 3001 0009 8560 0001

Dla nowych prenumeratorów w prezencie elegancki segregator do archiwizowania czasopism oraz Katalog Firm Drobiarskich.

Zamówienia: kliknij tutaj