Drukuj


W numerze:

  1. Światowa i krajowa produkcja drobiarska Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  2. Wartości pokarmowe dodatków paszowych szansą dla rentownej produkcji zwierzęcej Katarzyna Sartowska
  3. Ile tak naprawdę produkujemy mięsa indyczego? Marian Biegański
  4. Aktywność enzymatyczna i rola metabolitów w utrzymaniu produkcyjności oraz zdrowia zwierząt Oliwia Duszyńska-Stolarska
  5. Olejki eteryczne w leczeniu i profilaktyce drobiu Justyna Sokół
  6. Jakość mikrobiologiczna i sterylizacja surowców i pasz Marcin Różewicz, Krystyna Jakubowska
  7. Zintegrowane działania mogą redukować salmonellę do zera Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  8. Skutki niedoboru i nadmiaru energii w paszy Bartosz Korytkowski
  9. Jaja – ich wartość odżywcza Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
  10. Kształtowanie właściwości funkcjonalnych mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
  11. Specyfikacja zagrożeń zdrowotnych na łańcuchu produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska
  12. Zapobieganie kanibalizmowi Alina Rachwał
  13. XIII Konferencja Młodych Naukowców w zakresie fizjologii i biochemii w żywieniu zwierząt Anita Zaworska
  14. ZAcode – korzyści zarówno dla użytkowników, jak i producentów Ziehl-Abegg