Copyright 2018

HD 2.2018 okl

W numerze:

  1. Chelaty w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
  2. Alfa-monoglicerydy - niezawodna alternatywa dla ograniczenia stosowania antybiotyków Robert Burek, Pedro Medel
  3. Pasze ekologiczne w produkcji jaj Bartosz Korytkowski
  4. Przeciwdziałanie rosnącym kosztom pasz dziękifitogenicznym dodatkom paszowym Delacon
  5. Czy alternatywą są wolno rosnące brojlery? Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  6. Reakcje kurcząt brojlerów na ograniczenie paszy lub jej rozcieńczanie w końcowym okresie odchowu Alina Rachwał
  7. Zastosowanie odnawialnych źródeł energii w produkcji drobiarskiej Przemysław Marek
  8. Dioksyny w żywności i środowisku Henryk Maciołek, Monika Białek
  9. Złote medale oraz znak "Nowość" już rozdane - cz. I