Copyright 2019

HD 8.2018 okl

W numerze:

  1. Probiotyki i dodatki ziołowe jako sposób na produkcję drobiu bez antybiotyków Teresa Skiba, Magdalena Dymek
  2. Uszlachetnione komponenty białkowe w żywieniu drobiu Jarosław Iwaniuk
  3. SOS na stres cieplny Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  4. Postępowanie z kurami nieśnymi w okresie upałów Alina Rachwał
  5. Jakość jaj - wartość dodana Bartosz Korytkowski
  6. Zwalczanie i monitorowanie szkodników na fermie Oliwia Duszyńska-Stolarska
  7. Choroby drobiu jako wynik nieodpowiedniego zarządzania stadem Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Syndrom nagłej śmierci sercowej Anna Wilkanowska
  9. Sympozjum Drobiarskie 2018 czyli w poszukiwaniu sposobu na salmonellę
  10. VI Forum Drobiarskie Maria Gwizdała, Iwona Brzoskowska
  11. Metody oceny genetycznego potencjału indyków Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk