Copyright 2019

HD 10.2018 okl

W numerze:

  1. Co nowego w hodowli kur nieśnych? Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  2. Zagrożenia w przemyśle paszowym Bartosz Korytkowski
  3. Energia z bonusem Jarosław Iwaniuk
  4. Wpływ technologii produkcji na jakość mięsa drobiowego Oliwia Duszyńska-Stolarska
  5. Dni Otwarte na fermie Państwa Lewandowskich Piotr Lisiecki
  6. Wpływ warunków środowiskowych w zakładzie wylęgowym na jakość piskląt Alina Rachwał
  7. Utlenianie białka w przetworach mięsnych Anna Wilkanowska
  8. XIII Ogólnopolski Festiwal Pasztetników i potraw z gęsi Stanisław Wężyk, Bohdan Ogrodowski
  9. Sprawozdanie z XXX Międzynarodowego Sympozjum Drobiarskiego Monika Michalczuk