Copyright 2019

HD 1.2019 okl

W numerze:

  1. Hodowla drobiu w Polsce w latach 1918-2018 Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  2. Muszle morskie. Produkt naturalny o szerokim spektrum działania Kompasz
  3. Program Agro Days. Dni Hodowcy 2019 DeHeus
  4. Znaczenie kwasów humusowych w produkcji drobiu Anna Wilkanowska
  5. Intensywna produkcja brojlera. Nowy gracz na polskim rynku Stanisław Jamka
  6. Pleśniakowiec lśniący - możliwości redukcji populacji na fermach Bartosz Korytkowski
  7. Problematyka zatruć u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Produkcja mięsa drobiowego w Polsce
  9. Wsparcie na rynku drobiu i jaj
  10. Nutrigenomika – jak żywienie może wpływać na nasze geny? Agnieszka Markowska
  11. Konstrukcje dachów z wiązarów Michał Boćkowski
  12. Wysychanie jaj a wilgotność w aparacie wylęgowym Alina Rachwał
  13. Utrwalanie mięsa drobiu metodami chemicznymi i biologicznymi Anna Wilkanowska