• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2020

HD 11.2019 okl

W numerze:

  1. ADISSEO Polska 2019: Analiza zawartości mykotoksyn w pszenicy Radka Borutova
  2. Znaczenie jakości okrywy piór w hodowli i produkcji drobiu Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  3. Wybrane aspekty jakości mięsa drobiowego Justyna Batkowska, Kamil Drabik, Sylwia Cizio
  4. Czego można się dowiedzieć obserwując ptasi pomiot? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  5. Wady piskląt kurzych Sebastian Wlaźlak, Mirosław Banaszak
  6. Białka zwierzęce stosowane w żywieniu drobiu Martyna Wilk
  7. Monitoring serologiczny w hodowli drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Perlice – czy powrócą do zagród? Bartosz Korytkowski
  9. Infekcje reowirusowe u drobiu Maciej Kucharski
  10. Wpływ sposobu chowu i żywienia kogutów mięsnych na ich wydajność produkcyjną Alina Rachwał

 

Kup ten numer - 9.50 zł  TUTAJ

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

f t g