Drukuj

W numerze:

  1. Genomika, nowe narzędzie w genetycznym doskonaleniu drobiu Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  2. Substancje bakteriobójcze - bakteriologia, mechanizm działania, podział, właściwości i zastosowanie w weterynarii - cz.1 Wojciech Grudzień
  3. Enzymy a użytkowanie nieśne kur Anna Wilkanowska
  4. Korzyści z zastosowania włókna w żywieniu kurcząt brojlerów Katarzyna Sartowska, Rettenmaier Polska
  5. Skutki niedoboru mikro- i makroelementów Oliwia Duszyńska-Stolarska
  6. Produkcja drobiarska w Polsce. Wybrane zagadnienia Marian Biegański
  7. Biegunki u drobiu. Czy można poradzić sobie bez antybiotyków? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  8. Ładowarka teleskopowa P 32.6 PLUS, P 32.6 L PLUS, P32.6 TOP Merlo Polska
  9. Profilaktyka - czyli działania zapobiegające wystąpieniu i szerzeniu się chorób Ireneusz Stachowiak
  10. Przyczyny kanibalizmu i sposoby jego eliminacji Bartosz Korytkowski
  11. Wpływ grubości skorupy jaj na wylęgowość kurcząt brojlerów Alina Rachwał
  12. Nutraceutyki w naszej diecie Katarzyna Jankowska

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ