Copyright 2017

W numerze:

1. Cud w Botswanie

2. Kwasy omega-3 i omega-6 w produkcji drobiu

3. Właściwa mikroflora przewodu pokarmowego drobiu

4. Ubój rytualny tradycyjna metoda czy okrutne morderstwo?

5. Ryzyko skarmiania pasz z mikotoksynami

6. Profilaktyka na fermach drobiu

7. Wartość pokarmowa aktualnie uprawianych w Polsce roślin strączkowych

8. Rola substancji czynnych w ziołach

9. Jak ubić by nie skrzywdzić?

10. Zboża pastewne źródłem energii w paszach dla drobiu

 

Cena rocznej prenumeraty miesięcznika Hodowca Drobiu wynosi 95 zł.

Wpłaty prosimy kierować na:

Piotr Lisiecki, ul. Wiejska 3, Naglady, 11-036 Gietrzwałd

62 8857 1067 3001 0009 8560 0001

Dla nowych prenumeratorów w prezencie elegancki segregator do archiwizowania czasopism oraz Katalog Firm Drobiarskich.

Zamówienia: kliknij tutaj