Copyright 2018

HD 6.2018 okl

W numerze:

  1. Jak ograniczyć dysbakteriozę i niestrwności? Robert Burek
  2. Zagrożenia w końcowym tuczu brojlerów Wojciech Kozdruń, Hanna Czekaj
  3. Dieta bogata w witaminy miarą sukcesu produkcyjnego Oliwia Duszyńska-Stolarska
  4. Stres cieplny u ptaków Maciej Kucharski
  5. Wpływ światła na różne gatunki drobiu Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  6. Stres kurcząt brojlerów w warunkach nadmiernego zagęszczenia - sposoby eliminacji Joanna Marć-Pieńkowska
  7. Oświetlenie LED GrowBooster w przemysłowej produkcji drobiu - oszczędność energii i produkcyjność stada Michał Paszkowiak
  8. Fitogeniczne dodatki paszowe: naturalny wybór - z punktu widzenia eksperta Katarzyna Sartowska-Żygowska
  9. Wpływ jakości młodych kurek na ich wyniki produkcyjne w okresie nieśności Alina Rachwał
  10. Roztocze piór Anna Wilkanowska
  11. Otwarcie nowej linii produkcyjnej w zakładzie w Płośnicy Agrifirm
  12. Narastający problem zapalenia poduszki łap u brojlerów i inne problemy ferm drobiarskich Katarzyna Markowska

 

 

 

 

ARCHIWUM