Copyright 2018

HD 12.2018 okl

W numerze:

  1. Eksport i import produktów drobiowych w Polsce w latach 1918-2018 Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  2. Wpływ czynników antyżywieniowych na procesy trawienia u ptaków  Oliwia Duszyńska-Stolarska
  3. Witamina A a potrzeby kur nieśnych w okresie wychowu i produkcji  Alina Rachwał
  4. Skutki niedoboru selenu w diecie drobiu  Anna Wilkanowska
  5. Digestarom® DC jedna z premier tegorocznych targów EuroTier Hanower 2018  Biomin
  6. Nowa fabryka TASOMIX  Piotr Lisiecki
  7. Warunki odchowu kurcząt brojlerów i ich wpływ na powstawanie schorzeń nóg  Bartosz Korytkowski
  8. Bahawior kur  Katarzyna Jankowska
  9. Jakość kształcenia oraz innowacyjność badań to konieczność i podstawa postępu oraz sukcesu Inauguracja roku akademickiego 2018/19 na Wydziale Bioinżynierii Zwierząt UWM w Olsztynie  Dariusz S. Minakowski
  10. Porównanie mięsa kaczek i gęsi Katarzyna Pietrzkiewicz
  11. Wolno rosnące kurczęta o smacznej skórze – wietnamski pomysł na biznes  Stuart Lumb
  12. Wspomnienie o prof. dr. hab. Andrzeju Farudze  Jan Jankowski

 

 

 

 

ARCHIWUM