Copyright 2018

HD 3.2018 okl

W numerze:

  1. Dr Pearse Lyons, prezes i założyciel Alltech zmarł w wieku 73 lat
  2. Przyszłość nowości w drobiarskiej produkcji Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  3. Cel: eliminacja antybiotyków z produkcji drobiarskiej
  4. Czym różni się soja krajowa od importowanej? Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Tomasz Kołata
  5. Wady mięsa i miopatie mięśni we współczesnym przemyśle drobiarskim Giuseppe Maiorano
  6. Chelaty i ich wpływ na występowanie FPD Jakub Biesek
  7. Nowoczesna hala do tuczu brojlerów Fermo
  8. Wartość odżywcza paszy a jakość tuszek kurcząt brojlerów Alina Rachwał
  9. Wpływ środowiska bytowania brojlerów na równowagę mikrobiologiczną przewodu pokarmowego Robert Burek
  10. Czynniki wpływające na jakość skorupy Oliwia Duszyńska-Stolarska
  11. Kurczęta wolno rosnące Bartosz Korytkowski
  12. Polska jajami stoi DeHeus
  13. Ekonomiczny i bezpieczny system ogrzewania w polskim indyczniku Roxell
  14. Energooszczędność w budynkach do hodowli drobiu Recticel Izolacje

 

 

 

 

ARCHIWUM