Strefa Drób


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Polskie odmiany łubinu żółtego Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
  2. Mycie - ważny etap prawidłowej bioasekuracji na fermie Dariusz Lewandowski
  3. Wpływ czynników żywieniowych i środowiskowych na masę jaj na początku nieśności Alina Rachwał
  4. Produkcja indyków w Polsce w 2013 r. Marian Biegański
  5. Skutki akcji  „Zero tolerancji” Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  6. Konfiskaty w ubojni drobiu Czy można je ograniczyć? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  7. Produkcja biogazu z instalacji przy fermach drobiu Bartosz Korytkowski
  8. Choroby wirusowe drobiu wodnego Oliwia Duszyńska-Stolarska
  9. DUCTSTATION jedno urządzenie – wiele korzyści
  10. Perlica – ptak niedoceniany Marcin Różewicz, Alina Janocha, Barbara Biesiada-Drzazga

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.